2014-11-12 21:43:10
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΜΙΑ... ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ!
Έχει λείψει από το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά αρχίζει σιγά σιγά και μπαίνει στην τελική ευθεία για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην επίσημη μπουτίκ των ερυθρόλευκων λόγω των τριών χρόνων ύπαρξης της.

Αρχικά ο υπαρχηγός του Θρύλου τόνισε για την κατάσταση του προβλήματος του πως... «Μέχρι στιγμής πηγαίνει αρκετά καλά, έχω ξεκινήσει τρέξιμο καλώς εχόντων των πραγμάτων θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα κανονικά» ενώ στη συνέχεια προτίμησε να μιλήσει για την μπουτίκ που έκλεισε τρία χρόνια ζωής λέγοντας πως «Είναι μία μπουτίκ που γενικότερα έχει δείξει ότι την έχει αγαπήσει ο κόσμος. Είναι πολύ καλή ιδέα, που είναι μόνο μπασκετική μπουτίκ οπότε, προσελκύει κόσμο μπασκετικό και μετά τους αγώνες και καθημερινές.

Αυτό που μαθαίνω από τα παιδιά είναι ότι έρχονται πάρα πολλοί βλέπουν τα καινούρια πράγματα που έχουν βγει και άμα και μεις σαν ομάδα καταφέρουμε και την βοηθήσουμε με τις επιτυχίες μας σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tempo: AppStore free today
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tempo: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ