2014-11-13 09:08:53
Φωτογραφία για Πάτρα: «Φτωχό» το δεκαήμερο εκπτώσεων
Το δεκαήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων ολοκληρώθηκε, ωστόσο σύμφωνα με τον Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας το ενδιαφέρον δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο. Όπως επισημαίνει στο thebest o Γιώργος Ρώρος οι καταναλωτές έκαναν επιλεγμένες αγορές προτιμώντας τα καινούργια προϊόντα, στα οποία η έκπτωση ήταν χαμηλή, γύρω στο 15%.

«Ως Εμπορικός Σύλλογος θεωρούμε ότι πρέπει να υπάρχουν εκπτώσεις στο τέλος της χειμερινής και καλοκαιρινής περιόδου και από εκεί και πέρα τέσσερα δεκαήμερα εκπτώσεων που θα μπορεί να κάνει όλο το χρόνο η επιχείρηση, σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο. Τα άλλα δεν βοηθούν» δηλώνει.

Επίσης υποστηρίζει ότι στη διάρκεια του δεκαημέρου των ενδιάμεσων εκπτώσεων υπήρξαν αρκετές καταγγελίες στον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας για παραπλανητικές εκπτώσεις από πολυκαταστήματα. «Έγραφαν στη βιτρίνα ότι είχαν εκπτώσεις 20 – 30% και στο εσωτερικό υπήρχε μόνο ένα ραφάκι με εκπτώσεις σε συγκεκριμένα είδη παλαιότερης σεζόν».

Ο τζίρος στα καταστήματα αυξήθηκε πολύ λίγο σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και τα βλέμματα τώρα στρέφονται στην Χριστουγεννιάτικη περίοδο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ