2014-11-13 11:15:08
Φωτογραφία για ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ : ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟΔΟΣΗΣ Η ΟΜΑΔΑ
Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, εκδήλωσε τον προβληματισμό της για το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει πιάσει ακόμη υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά παράλληλα εξέφρασε την πεποίθησή της πως οι ερυθρόλευκες μπορούν να καταφέρουν σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου:

"Σίγουρα η Γκεντ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, αυτό το ξέραμε από την αρχή, έπαιζε ένα πολύ γρήγορο βόλεϊ. Από 'κει και πέρα θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε όσο καλά πρέπει. Η ομάδα ακόμα δεν έχει πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης και αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε. Πρέπει να γίνει πολύ δουλειά ατομική και ομαδική για να καταφέρουμε να παίξουμε ένα καλύτερο βόλεϊ. Υπήρξαν πολλά κενά διαστήματα που με τέτοιες ομάδες δυστυχώς δεν συγχωρούνται.

Έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη συνέχεια από 'δω και πέρα εμείς πρέπει να πάρουμε μια καθαρή νίκη στο Βέλγιο και το χρυσό σετ. Πρέπει να έχουμε δεθεί περισσότερο σαν ομάδα και να πάμε να το διεκδικήσουμε. Σίγουρα θεωρώ ότι ακόμα δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και αυτό είναι πολύ κακό. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πολύ μεγάλα πράγματα αλλά τα εύκολα λάθη που κάνουμε δεν μας το επιτρέπουν. Όταν υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα και παίζει το απλό και καλό βόλεϊ που ξέρει είμαστε πολύ κοντά. Όμως αυτό δεν μπορεί να γίνεται με ξεσπάσματα αλλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ