2014-11-13 13:24:51
Φωτογραφία για Κουτσουρεμένα τα κοινωνικά προγράμματα στο δήμο
Σχεδόν τους μισούς εργαζόμενους από εκείνους που ζήτησε για τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας ενέκρινε το Υπουργείο  Εργασίας για το δήμο Ηρακλείου, που άλλα περίμενε και με άλλο προσωπικό καλείται να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες ανάγκες του!

Πιο συγκεκριμένα ο υφυπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης, με εγκύκλιο του, ενημερώνει το δήμο Ηρακλείου πως από τις 557 θέσεις που ζήτησε ενέκρινε μόλις τις 310, δημιουργώντας προβληματισμό και δυσαρέσκεια στη δημοτική αρχή.

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον αριθμό αυτό και περιμένουμε να δούμε με ποια κριτήρια και ποια λογική έγινε αυτή η κατανομή και στους υπόλοιπους δήμους" λέει στο Cretalive ο αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς που ψάχνει το θέμα και από πλευράς ΚΕΔΕ καθώς υπάρχει η πληροφορία πως η νέα διοίκηση έχει βάλει και αυτή το ... χεράκι της στην τελική κατανομή.

Να σημειωθεί πως το πρόγραμμα για όλους τους δήμους αφορά 32.000 θέσεις εργασίας, για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και σύμφωνα με τον κ. Βαρδαβά το 80% αφορά εργαζόμενους Υποχρεωτικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και μόλις το 20% άνεργους Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ