2014-11-13 15:10:56
Φωτογραφία για ΦΡΟΥΡΙΟ η Αθήνα...Επί ποδός 6.000 αστυνομικού! Τι συμβαίνει;
Ιδιαίτερα αυστηρά και έντονα μέτρα ασφαλείας σε όλο το κέντρο της Αθήνας, ενόψει των εορτασμών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνονται από την Αστυνομία.

Ήδη, ο σχεδιασμός της αστυνομίας, έχει αρχίσει να εφαρμόζεται από το βράδυ της Τετάρτης και η αυξημένη ετοιμότητα θα διαρκέσει έως το μεσημέρι της Τρίτης.

Η ΓΑΔΑ κάνει λόγο για τα αυστηρότερα μέτρα των τελευταίων ετών, λόγω και των κινητοποιήσεων στον χώρο της Παιδείας, που βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και εβδομάδες.

Σε επιφυλακή έχει τεθεί το σύνολο της μάχιμης δύναμης απ' όλες τις υπηρεσίες της Αθήνας, γεγονός που σημαίνει ότι περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός, ενώ σε επιφυλακή έχουν τεθεί και οι επιτελικές υπηρεσίες, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αν παραστεί ανάγκη.

Από το βράδυ της Τετάρτης, έχουν κλείσει οι πόρτες της Νομικής, της Πρυτανείας και της ΑΣΟΕΕ, ενώ με αίτημα των πρυτανικών Αρχών, δυνάμεις των ΜΑΤ φρουρούν τα ιδρύματα εξωτερικά.

Σημειώνεται ότι οι φοιτητικοί σύλλογοι της Νομικής και της Φιλοσοφικής έχουν ανακοινώσει την απόφασή τους για κατάληψη της Νομικής, προκειμένου να μείνει ανοιχτή η σχολή, με δική τους περιφρούρηση, ενώ σήμερα αναμένεται ανάλογη απόφαση και για την ΑΣΟΕΕ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ