2014-11-13 18:59:07
Φωτογραφία για «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ!»
Eνθουσιασμένος με τον Μίτσελ και σίγουρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δηλώνει ο Λούκα Μιλιβίγεβιτς.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

«Στην Αθήνα αναγεννήθηκα. Βρήκα ότι δεν είχα στις Βρυξέλλες. Είμαι ενθουσιασμένος με το στυλ της ομάδας και απολαμβάνω τη στήριξη του Μίτσελ. Στην Αντερλεχτ αν πήγαινε κάτι στραβά, όλα έπεφταν πάνω μου. Στον Ολυμπιακό δεν είναι έτσι. Ειναι διαφορετική η κατάσταση, ιδανική για έναν παίκτη».

Για τον Μίτσελ: Δεν έχω χάσει λεπτό σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι πολύ καλό να είσαι μέρος μιας ομάδας την οποία προπονεί ο Μίτσελ, είναι εξαιρετικός. Ο προπονητής μας επαινεί όσους δείχνουν πράγματα και η σχέση του με τους παίκτες είναι εξαιρετική. Ο Μίτσελ είναι γεννημένος νικητής, έχει πλάνο. Πριν το ματς με την Ατλέτικο, είχαμε μια νέα τακτική, δεν σκεφτόμασταν την ισοπαλία, στο τέλος ο Μίτσελ κέρδισε»

Για το μέλλον του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Πρέπει να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς στη Μαδρίτη και να κερδίσουμε τη Μάλμε στην Αθήνα. Τόσο απλά...Ο Ολυμπιακός παίζει με σύνεση, με πάθος, γιατί να φοβηθούμε; Δεν θέλουμε να αφήσουμε την τύχη αλλού, θέλουμε να την κρατάμε εμείς. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει


Για το πρωτάθλημα: «Ποιος θα είναι πρωταθλητής στην Ελλάδα; Αυτός που πρέπει, ο Ολυμπιακός φυσικά...»

Για τον ΠΑΟΚ και το +2: «Δεν θα είναι για πολύ πρώτος, ο Ολυμπιακός θα περάσει ξανά στην κορυφή. Μα τον Θεό είμαστε πιο δυνατοί»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι πως το θεωρώ καλύτερο τώρα που παίζω. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι πριν έρθω να αγωνιστώ»

Για τη ζωή στην Αθήνα: «Ήλιος, θάλασσα, διαμέρισμα σε εκπληκτική τοποθεσία στη Γλυφάδα, σαν παραμύθι... Εδώ μένουν όλοι οι ξένοι του Ολυμπιακού. Η πρόταση ήρθε από την κα Ντράγκαν που είναι κτηματομεσήτρια και με παίρνει τηλέφωνο όταν βλέπει κάτι στην εφημερίδα. Ο γιος της πάντως παίζει στον Παναθηναϊκό, είναι ο γιος του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς. Υπάρχει μόνο ένα ελάττωμα, φοράει τα πράσινα...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ