2014-11-13 20:13:13
Φωτογραφία για ΟΛΑ... ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΖΙΟΒΙΝΚΟ
Μοιάζει να είναι οριστικό... Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο φεύγει ως ελεύθερος από τη Γιουβέντους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ιταλός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στην 11άδα της πρωταθλήτριας Ιταλίας και από την στιγμή που δεν υπήρξε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, μόνο με ένα θαύμα θα μείνει και άλλο στην ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, για το μέλλον του μίλησε ο εκπρόσωπός του, Αντρέα Ντ’ Αμίκο, την ώρα που το όνομα του Τζιοβίνκο παραμένει στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν σχεδόν καθημερινά στην Ιταλία.

«Νάπολι η Φιορεντίνα; Τώρα όλα αυτά είναι υποθετικά», είπε αρχικά στο «RaiSport» και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο πελάτης του θα έπαιζε στο εξωτερικό.

«Ο Σεμπαστιάν είναι ήρεμος και όποτε παίζει, δείχνει για τι είναι ικανός. Όσον αφορά μία πιθανή μεταγραφή στο εξωτερικό; Προς το παρόν μπορούμε να μιλήσουμε μόνο με τη Γιουβέντους. Στο μέλλον θα δούμε τι πρότζεκτ υπάρχουν από άλλες ομάδες του εξωτερικού».

Απολύτως λογικό, πάντως, να δηλώσει πως αυτή τη στιγμή μπορεί να μιλήσει μόνο με τη Γιουβέντους, μιας και ο Τζιοβίνκο μπορεί επίσημα να συζητήσει με άλλον σύλλογο από την 1η Γενάρη του 2015. Ανεπίσημα, πάντως, θα υπάρχουν επαφές...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ