2014-11-14 13:41:34
Φωτογραφία για Εξώδικο στον Δήμο Πύργου για τα σκουπίδια στην ΑΓΡΟΤΕΚ
Εξώδικο στον Δήμο Πύργου έστειλε η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου , με το οποίο τον καλεί μέσα σε δέκα μέρες να απομακρύνει το σύνολο των σκουπιδιών που έχουν εναποτεθεί στην έκταση της πρώην ΑΓΡΟΤΕΚ.

Η εξώδικη διαμαρτυρία που εστάλη προς το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Δήμος Πύργου», καλείται η δημοτική αρχή, εντός δέκα ημερών από την παραλαβή της παρούσης:

«α) να απομακρυνθεί το σύνολο των αποβλήτων που έχουν αποθηκευτεί στο ακίνητο πλησίον του Νοσοκομείου, β) να παύσει κάθε νέα εναπόθεση αποβλήτων στον ανωτέρω χώρο. Σας καλούμε να μας αποδώσετε τη χρήση του χώρου όπως περιγράφεται από την 25.11.2003 σύμβαση απόδοσης χρήσης ακινήτου, αλλιώς θα επέλθουν οι έννομες συνέπειες που περιγράφονται στον όρο 7 της σύμβασης».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Ν. Ηλείας στην επόμενη συνεδρίαση του θα αποφασίσει τις περεταίρω ενέργειες του για το σοβαρό αυτό θέμα ενώ θα διερευνήσει και την πιθανότητα να προχωρήσει στην καταγγελία της σύμβασης παραχώρησης χρήσης του ακινήτου που έχει υπογραφεί το 2003.

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ