2014-11-14 15:20:15
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Στα Χριστούγεννα ελπίζουν οι έμποροι
Σε χαμηλά επίπεδα παρά τις αρχικές πρσδοκίες κινήθηκε η αγοραστική κίνηση στην Αμαλιάδα κατά το ενδιάμεσο φθινοπωρινό εκπτωτικό δεκαήμερο, το οποίο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα για τους καταστηματάρχες.

Οι καταστηματάρχες περίμεναν μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον, ωστόσο το ενδιαφέρον περιορίστηκε κυρίως στις ερωτήσεις των καταναλωτών, αναφορικά με τις τιμές και τα ψώνια ήταν λιγοστά και επικεντρώθηκαν στα απολύτως αναγκαία.

Οι καταναλωτές επικεντρώθηκαν κυρίως στις εκπτώσεις στα νέα εμπορεύματα και δεν εκμεταλλεύτηκαν τα μεγαλύτερα ποσοστά έκπτωσης που είχαν περσινά είδη, κατά συνέπεια οι αγορές τους ήταν περιορισμένες, αφού λίγα ήταν τα καταστήματα που είχαν μεγάλο ποσοστό έκπτωσης σε νέες παραλαβές.

Αυτό που ανέφεραν οι καταστηματάρχες στην «Πατρίς», ήταν ότι δεν χρειαζόντουσαν οι εκπτώσεις στην προκειμένη περίπτωση, γιατί εκ των πραγμάτων κάνουν ήδη καλύτερες τιμές στους καταναλωτές ακόμη και χωρίς εκπτώσεις.

Κάτι ανάλογο θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα και φυσικά τώρα οι καταστηματάρχες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, με την ευχή βέβαια να διατεθούν στην αγορά τα όποια δώρα φθάσουν στις τσέπες των καταναλωτών, αφού αυτή την περίοδο ΕΝΦΙΑ και Εφορία δεν άφησαν κανένα περιθώριο.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ