2014-11-14 19:41:42
Φωτογραφία για Καταγγελίες-βόμβα Μαρινάκη κατά Ανδριανού και Μελισσανίδη - Επ'αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων
Αρμαγεδδών χτυπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκ που έγινε μετά τη δολοφονική επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, κ. Ζωγράφο, ο οποίος νοσηλεύεται και τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί. 

Σύμφωνα με τα πρακτικά της έκτατης συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε μύδρους κατά πάντων, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση κατά του κ. Ζωγράφου και τον χαρακτήρισε πολύ τυχερό που ζει.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρινάκης, τον τελευταίο καιρό το θύμα της δολοφονικής επίθεσης είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις από μέσα ενημέρωσης για ορισμούς διαιτητών της Football League. Άφησε σαφέστατες αιχμές, λέγοντας πως αναβλήθηκε το παιχνίδι Παναχαϊκή-ΑΕΚ μόνο και μόνο γιατί δύο παίκτες της Ένωσης παίζουν στην Εθνική Ομάδα και όχι για το Πολυτεχνείο.


Στη συνέχεια ακολούθησε η ολομέτωπη επίθεση κατά του κ. Μελισσανίδη για τον οποίο φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: Ο κύριος Μελισσανίδης που ηγείται της ΑΕΚ, χωρίς να φαίνεται στα χαρτιά, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι κάνει κουμάντο, δεν το κρύβει κιόλας, πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του ζήτησε να διαιτητεύσουν τέσσερις συγκεκριμένοι διαιτητές το παιχνίδι Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Οι οποίοι είναι ο κύριος Καρυοφίλλης, ο κύριος Τσίλος, ο κύριος Τίκας και ο κύριος Σοσώνης. Τώρα που μπορεί να βρει το θράσος ένας παράγοντας να ζητήσει ορισμούς, αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης να το βρει". 
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ