2014-11-14 20:39:24
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE... ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ!
Την ερχόμενη εβδομάδα η συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με την παρουσία όλων των ιδιοκτητών των ΠΑΕ, όπως αναφέρει η Λίγκα σε σχετική ανακοίνωση στην οποία καταδικάζει την επίθεση στον Ζωγράφο.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

1/ Το Δ.Σ. της Super League καταδικάζει ομόφωνα την επίθεση κατά του αν. προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Χ. Ζωγράφου.

2/ Σύσσωμο το Δ.Σ. της Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Γιάννη Συκιώτη για τον τραγικό θάνατό του.

3/ Εγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα 11ης έως 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ αγων. περιόδου 2014-15, με επιφυλάξεις ως προς μεμονωμένους αγώνες της 15ης, 16ης και 17ης αγωνιστικής

Η συζήτηση για το 1ο Θέμα της Ημερήσιας Διάταξης διεκόπη λόγω του ότι ο πρόεδρος και οι λοιποί εκπρόσωποι της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ έπρεπε να παρευρεθούν στο σημερινό έκτακτο Δ.Σ. της ΕΠΟ που ορίσθηκε για ώρα 17:00


Τα υπόλοιπα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης καθώς και η ολοκλήρωση του 1ου Θέματος θα συζητηθούν σε έκτακτο Δ.Σ., το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Στο ίδιο Δ.Σ., στο οποίο ζητήθηκε η παρουσία όλων των προέδρων και μεγαλομετόχων των ΠΑΕ-Μελών της Super League, θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις σχετικά με τα φαινόμενα βιαιοπραγιών που έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την επίθεση κατά του κ. Ζωγράφου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ