2014-11-14 22:18:39
Φωτογραφία για Δεν ήθελε αναβολή ο ΠΑΟΚ
Αρνητικός -όπως και οι περισσότερες ΠΑΕ- ήταν ο ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο αναβολής... της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που έπεσε ως πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη (για την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος) ο οποίος εμφανίστηκε ως… ταύρος σε υαλοπωλείο στη συνεδρίαση της Superleague που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το inpaok.com.

Η πρόταση του προέδρου του ΟΣΦΠ βρήκε εντελώς αντίθετη την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο της Δημοκράτη Παπαδόπουλου και τον διευθυντή των γραφείων Χρυσόστομα Γκαγκάτση) που υποστήριξαν ότι καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση στον Ζωγράφο αλλά δεν μπορεί να αναβληθεί το πρωτάθλημα καθώς κάτι ανάλογο δεν έγινε όταν δέχθηκε επιθέσεις ο Βασάρας, ο Κωνσταντινέας και τόσοι άλλοι διαιτητές ή μέλη της ΚΕΔ.

Την άρνηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αναβολή της επόμενης αγωνιστικής υπερασπίστηκαν κι άλλες ΠΑΕ με αποτέλεσμα να αποσυρθεί η πρόταση και να πέσει ως ιδέα στο τραπέζι το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η έναρξη των αγώνων της Superleague την επόμενη αγωνιστική για 10΄ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση που δέχθηκε ο Χριστόφορος Ζωγράφος.

Η αναβολή της προσεχούς αγωνιστικής, όμως φαίνεται πως αποφασίστηκε από την ΕΠΟ που μέσω του μη ορισμού διαιτητών αναβάλλει ουσιαστικά όλα τα ματς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ