2014-11-15 01:13:25
Φωτογραφία για Όλη η αλήθεια για την υγεία της Ραχήλ Μακρή
Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας το οποίο αναφερόταν στην μεγάλη περιπέτεια της ανεξάρτητης πλέον βουλευτού Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μακρή ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό και πολύ σπάνιο πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα ευθύνεται για σημαντικά ποσοστά θνησιμότητας. Η επίσκεψη στον γιατρό της, όπως γράφεται την οδήγησε σε άμεσο χειρουργείο, κατόπιν ιατρικού συμβουλίου και ανάληψης της ευθύνης από τον γιατρό κ.Σταματίου (ο οποίος είναι ο γιατρός της Ελένης Μενεγάκη, ώστε να σωθεί η ζωή της!

Τί λέει η ίδια η Ραχήλ Μακρή για την υγεία της

Το theTOC.gr επικοινώνησε με τη Ραχήλ Μακρή η οποία περιέγραψε με ακρίβεια τα όσα της συνέβησαν, πώς κατέληξε στο χειρουργείο και πότε ακριβώς συνέβησαν όλα, αφού το δημοσίευμα αναφέρει ως χρόνο του γεγονότος ένα μήνα νωρίτερα:

«Χειρουργήθηκα τον Σεπτέμβριο και όχι πριν από ένα μήνα. Είναι γεγονός ότι είχα αιμορραγίες και έπρεπε να επισκεφθώ έναν γιατρό και να συζητήσω το θέμα μαζί του, ώστε να το αντιμετωπίσω.


Η επίσκεψή μου στο ΙΑΣΩ, εκεί όπου βρίσκεται ο γιατρός κ.Γ.Σταματίου, όμως, δεν έγινε για λόγους υγείας. Ήταν τέλη Αυγούστου και επισκέφθηκα το ιδιωτικό μαιευτήριο-νοσοκομείο για πολιτικούς λόγους, για να συζητήσουμε ένα θέμα που επείγε σχετικά με τη λειτουργία κάποιων θεμάτων που αφορούσαν στην περιοχή. Ήταν πολύ λογικό ότι θα μιλούσα με τον κ.Σταματίου, αφού αυτός είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΙΑΣΩ. Έτσι του έκανα και κάποιες σχετικές ερωτήσεις με το γυναικολογικό θέμα που με απασχολούσε. Μου είπε τη γνώμη του, έγινε η διάγνωση, μπήκα στο χειρουργείο χωρίς κανένα παρατράγουδο και επιπλοκή και είμαι μία χαρά. Δεν έφτασα ποτέ κοντά στον θάνατο».

Η Ραχήλ Μακρή ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στο ότι σήμερα το πρωί δικοί της άνθρωποι επικοινώνησαν έντρομοι μαζί της μετά το δημοσίευμα, ώστε να μάθουν τι της συμβαίνει και φυσικά ανάμεσά τους η μητέρα της, η οποία ανησύχησε ιδιαίτερα.

Να επισημάνουμε ότι η ίδια η ανεξάρτητη βουλευτής δεν είχε κρύψει την επέμβαση, αφού ο σύζυγός της είχε αναρτήσει και φωτογραφία από την κλινική στο Twitter, όπως είχε γράψει και το theTOC.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ