2014-11-15 02:02:18
Φωτογραφία για VIDEO &ΦΩΤΟ: Ιταλία - Οι Femen ασχημονούν με τον χριστιανικό σταυρό
Φωνάζοντας συνθήματα κατά της παπικής εξουσίας

Οι Ουκρανές ακτιβίστριες κρατώντας το σύμβολο της πίστης των Χριστιανών, το σταυρό, και μαζί με αυτόν έπαιρναν προκλητικές πόζες και φωνάζοντας κατά της εξουσίας του Πάπα της Ρώμης και κατά των θρησκευτικών ηθών που εκπροσωπεί εμφανίσθηκαν γυμνόστηθες στην πλατεία του Αγίου Πέτρου..

Σαν κεντρικό σύνθημα της προκλητικής «διαδήλωσης» ήταν το «Ο Θεός δεν είναι ένας μάγος, και ο Πάπας δεν είναι πολιτικός»..

Η αστυνομία και η ασφαλεία του Βατικανού επιχείρησαν άμεσα να καλύψουν τις γυναίκες, που συνέχιζαν να φωνάζουν «ένας κόσμος χωρίς θρησκεία, και ένα κοινοβούλιο χωρίς Πάπα»

Τρεις γυναίκες μέλη της Ουκρανικής οργάνωσης γυναικών Femen οργάνωσαν μια τόπλες διαμαρτυρία στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, σήμερα Παρασκευή.

Είχαν κολλήσει στα σώματά τους προκλητικά, σταυρούς με τον Ιησού επάνω εσταυρωμένο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της παπικής εξουσίας. Η αστυνομία και αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας γρήγορα παρενέβησαν για να τις συλλάβουν και να τις απομακρύνουν σε ένα κοντινό αστυνομικό τμήμα.

Δείτε το Video και σχολιάστε το Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO &ΦΩΤΟ: Ιταλία - Οι Femen ασχημονούν με τον χριστιανικό σταυρό http://www.24wro.eu/2014/11/video-femen.html#ixzz3J5g6R3XW
pestanea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στα χέρια των Ρώσων η Δωδώνη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στα χέρια των Ρώσων η Δωδώνη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ