2014-11-15 07:11:07
Φωτογραφία για Η Al-Nusra  απήγαγε διακεκριμένο σύριο συγγραφέα γιατί της άσκησε κριτική...
Ένας διακεκριμένος σύριος συγγραφέας συνελήφθη από την Jabhat Al-Nusra στην περιοχή του Ιντλίμπ μετά από επιδρομή των ισλαμιστών στην συγκεκριμένη επαρχία. Ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας Aarif Al-Khateeb που με τα έργα του γαλούχησε ολόκληρες γενιές απήχθη μαζί με την αρραβωνιαστικιά του μέσα από την οικία τους που βρίσκεται στο χωριό Al-Rami χθες το βράδυ.Ο λόγος της κτράτησης και ομηρίας του είναι ότι άσκησε κριτική στην βαρβαρότητα που επέδειξε η Al-Nusra.Το ισλαμιστικό καθεστώς της τρομοκρατίας απαγάγει και εξαφανίζει διανοουμένους που αντιτίθενται στην βαρβαρότητα και σκοώνει επιστήμονες όπως πρόσφατα 4 πυρηνικούς φυσικούς γιατί δεν προδίδουν τη χώρα τους.

Πηγή από το Idlib αναφέρει ότι η ίδια οργάνωση σύμμαχος για 3 χρόνια του ένοπλου τμήματος της συριακής αντιπολίτευσης FSA σε μπλόκο συνέλαβε δεκάδες πολίτες από το χωριό Al-Rami για ανυπακοή στην οργάνωση. Το κέντρο κράτησης των αιχμαλώτων πολιτών δεν αποκαλύφθηκε.

Ο συγγραφέας σπούδασε αραβική φιλολογία και λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο του Χαλεπίου ενώ έργα του έχουν μεταφραστεί και στην Αγγλική.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ