2014-11-15 11:00:19
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Η απόφαση της ΕΠΟ για αναβολή των αγώνων... επ' αόριστον δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα αγωνιστεί με την Ατλέτικο χωρίς επίσημο ματς στα πόδια του για 15 μέρες!

Με τα έως τώρα δεδομένα, οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το σημαντικότερο ίσως φετινό τους παιχνίδι στο Champions League στις 26 Νοεμβρίου, έχοντας αγωνιστεί για τελευταία φορά σε επίσημο ματς στις 9 Νοεμβρίου!

Ο Μίτσελ υπολόγιζε στο παιχνίδι με την Ξάνθη το προσεχές Σάββατο για να ξαναβάλει τους παίκτες του πάλι σε... σειρά και να δοκιμάσει πράγματα ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα στη Μαδρίτη, μετά τη διακοπή για τα ματς των εθνικών ομάδων, ωστόσο οι εξελίξεις του... χάλασαν τα σχέδια.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν αλλαγή προγράμματος, αφού έχει αναβληθεί και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είχε προγραμματιστεί για τις 5 Οκτωβρίου. Το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς μεταφέρθηκε για τις 3 Δεκεμβρίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει μία σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια έως και το τελευταίο παιχνίδι του Champions League κόντρα στη Μάλμε στις 9 Δεκεμβρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ