2014-11-15 13:30:03
Φωτογραφία για Παναχαϊκή: Για καλό σκοπό τα εισιτήρια με τον Κόροιβο Αμαλιάδας
Η Παναχαϊκή θα παίξει σήμερα στις 5 το απόγευμα στην Αγυιά με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, σε μία αναμέτρηση για την οποία η πατρινή ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. Αναλυτικά:

"H ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας , θα ήθελε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας τα εξής.

- Το παιχνίδι με τον Κόροιβο που θα λάβει χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Αγυιάς, θα ξεκινήσει στις 17.00. Οι πόρτες του γυμναστηρίου θα ανοίξουν στις 15.30.

- Τα εισιτήρια για τον αυριανό (15/11) αγώνα -όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα της σεζόν- θα κοστίζουν 5,00 € και θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του κλειστού της Αγυιάς, από τις 15.00.

*ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ !

- Η είσοδος για παιδιά μέχρι 10 ετών θα είναι δωρεάν.

- Δεν θα ισχύσει καμία κάρτα ελευθέρας ή δωρεάν εισόδου.

- Η είσοδος των θεατών θα γίνεται από την κεντρική θύρα του Γηπέδου.

- Τα εισιτήρια διαρκείας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2014-2015 έχουν κυκλοφορήσει και κοστίζουν 120,00 €, έχουν χαρακτήρα οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας και είναι περιορισμένου αριθμού. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ομάδας, στη διεύθυνση Κορίνθου 177 είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας στο τηλέφωνο 2610 226490 ή στα εκδοτήρια του γηπέδου πριν από κάθε αγώνα".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ