2014-11-15 14:20:41
Φωτογραφία για ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ο Έλληνας ιστιοπλόος και αθλητής του Ολυμπιακού θα τρέξει στον τελικό του Star Sailors League που θα διεξαχθεί στις Μπαχάμες από τις 2 μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου.

Την ευκαιρία να λάβει μέρος σε μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση το επίπεδο της οποίας είναι ιδιαίτερα υψηλό και ανταγωνιστικό θα έχει τον επόμενο μήνα ο Αιμίλιος Παπαθανασίου. Ο Έλληνας ιστιοπλόος και αθλητής του Ολυμπιακού θα τρέξει στον τελικό του Star Sailors League που θα διεξαχθεί στις Μπαχάμες από τις 2 μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Η συμμετοχή αυτή είναι «προϊόν» της πολύ καλή παρουσίας του Αιμίλιου την περσινή σεζόν που τον κατατάσσει στην κορυφαία 12άδα της παγκόσμιας κατάταξης. Συν τοις άλλοις αυτό που καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι στη θάλασσα του δυτικού Ατλαντικού θα «παρελάσουν» περισσότερα από 20 Ολυμπιακά μετάλλια και περισσότερα από 50 σε παγκόσμια πρωταθλήματα τα οποία έχουν καταντήσει αρκετοί από τους συμμετέχοντες. Αυτό είναι μεταξύ άλλων το περιεχόμενο των αποκλειστικών δηλώσεων του Αιμίλιου Παπαθανασίου στο osfp.gr.


«Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ»

Αναλυτικά ο ιστιοπλόος του Ολυμπιακού δήλωσε στο osfp.gr: «Θα τρέξω στον τελικό του Star Sailors League στις Μπαχάμες από τις 2 έως τις 7 Δεκεμβρίου! Μια διοργάνωση που αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά events της χρονιάς και που θα μεταδοθεί μέσω live streaming και των σύγχρονων τεχνολογιών (3d animation ,gps tracking κλπ)σε όλο τον κόσμο! Το επίπεδο της διοργάνωσης είναι τόσο υψηλό που δύσκολα μπορούμε να θυμηθούμε κάτι αντίστοιχο σε οποιοδήποτε άθλημα, κάτι που κάνει την συμμετοχή από μόνη της πολύ σημαντική και τιμητική! Η πρόκριση αυτή στον μεγάλο τελικό αντικατοπτρίζει την συνολικά καλή χρονιά που κάναμε, κάτι που μας ανέβασε και στο τοπ 12 της παγκόσμιας κατάταξης! Στο παλμαρέ των συμμετεχόντων υπάρχουν πάνω από 20 ολυμπιακά μετάλλια και πάνω από 50 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα ,με ονόματα βαριά όχι μόνο για τον ιστιοπλοϊκό κόσμο ,άλλα και για την παγκόσμια αθλητική κοινότητα! Έτσι είναι σαφές ότι θα έχουμε 20 υποψήφιους νικητές και όπως καταλαβαίνετε δεν χωρούν στατιστικά και δεν υπάρχουν ''φαβορί'' και ''αουτσάιντερ'' αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό όπως επιτάσσει η φιλοσοφία μας και η ψυχή ενός αθλητή του Ολυμπιακού». Ενώ ολοκλήρωσε με την αναφορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: « Όσον αφορά τώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, το βλέμμα μου είναι πάντα εκεί, αλλά θα πούμε περισσότερα με την επιστροφή μου από τις Μπαχάμες στις 15 Δεκεμβρίου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ