2014-11-16 07:05:37
Φωτογραφία για Έρoγλoυ: Mαξιμαλιστικές oι πρoσεγγίσεις της ε/κ πλευράς
Μαξιμαλιστικές προσεγγίσεις παρουσίαζε σύμφωνα με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου η συμπεριφορά της ε/κ πλευράς, ο οποίος μιλούσε κατά την διάρκεια των "εορτασμών" στα κατεχόμενα για την 31η επέτειο της παράνομης μονομερούς ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

Είπε ότι πήρε πολύ χρόνο να έρθουν οι διαπραγματεύσεις σε ένα στάδιο πάρε-δώσε λόγω της συμπεριφοράς της ε/κ πλευράς.

Ο Τ/Κ ηγέτης είπε ότι οι προτάσεις της ε/κ πλευράς όπως για την εκλογή της εκτελεστικής εξουσίας, το περιουσιακό και τις μόνιμες παρεκκλίσεις  ήταν εκτός των παραμέτρων των Ηνωμένων Εθνών και πως η ε/κ πλευρά δεν αποδέχεται την εκ περιτροπής προεδρία. Ανέφερε πως η τ/κ πλευρά είναι ενοχλημένη από τη στάση της ε/κ πλευράς για τα θέματα ασφάλειας και των εγγυήσεων.

Σε σχέση με το θέμα του εδαφικού, ο κ. Ερογλου ανέφερε ότι η τ/κ πλευρά δεν αποδέχθηκε κάποιο χάρτη, ενώ όπως σημείωσε η ε/κ πλευρά έφερε στο τραπέζι ονόματα τοποθεσιών και ποσοστά.

Εκανε έκκληση στην ε/κ πλευρά να να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων χωρίς να θέτει οποιουσδήποτε όρους. Εισηγήθηκε όπως τερματιστούν όλες οι εργασίες για τους υδρογονάνθρακες, και αφού εξευρεθεί λύση το θέμα του φυσικού αερίου να τεθεί σε ομοσπονδιακό επίπεδο.

Πηγές: ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ, Σημερινή
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ