2014-11-16 08:48:06
Φωτογραφία για Η Νατάσα Ράγιου μιλά πρώτη φορά για την αυτοκτονία στο Αίγιο
Η Νατάσα Ράγιου μίλησε στην εκπομπή JOIN US, για την υπόθεση της αυτοκτονίας του 47χρονου από το Αίγιο, στις 18 Ιουνίου του 1997, ο οποίος αυτοκτόνησε μισή ώρα πριν βγει στον αέρα η εκπομπή "Κεντρί". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την 12χρονη κόρη του.

Πολλοί κατηγόρησαν τότε τη δημοσιογράφο ως ηθικό αυτουργό για την αυτοκτονία.

Η ίδια είπε στην εκπομπή:

«Έχω μετανιώσει γιατί δεν μίλησα τότε και δεν μίλησα ποτέ γιατί μου έλεγαν όλοι "άστο, μη μιλάς, αφού εσύ έχεις δίκιο". Να έχω δίκιο και να το ξέρω μόνο εγώ δεν έχει καμία αξία. Ο άνθρωπος αυτός δεν είχε τηλεόραση. Έμενε κάτω από το σπίτι μου στο Αίγιο.

Δεν θα το έκανα εγώ αν δεν ήξερα ακριβώς όλες τις συνθήκες.

Αυτός ο άνθρωπος σχεδόν μου είχε ομολογήσει ότι έκανε μια πράξη στο παιδί του που θα έπρεπε να διώκεται, να φύγει το παιδί από εκείνη την οικογένεια. Με είχε πιάσει το παιδάκι από το φόρεμα και μου είχε πει "σε παρακαλώ πάρε με από εδώ".


Πήγα λοιπόν τότε στους εισαγγελείς της περιοχής και μου είπαν "ξέρεις πόσες τέτοιες περιπτώσεις έχουμε";

Εκεί γύρισε το μάτι μου ανάποδα!

Προστάτευσα τους πάντες όσο μπορούσα, δεν είπαμε ονόματα. Έγινε το περιστατικό και μετά κανείς δεν διερεύνησε την πιθανότητα να δολοφονήθηκε από τη γυναίκα του.

Κανείς δεν έμαθε ποτέ ότι δικαιωθήκαμε στο δικαστήριο».

«Εγώ όπου και αν συναντήσω, με όποια ιδιότητα πολιτικού, δημοσιογράφου, ανθρώπου... να νιώσω ότι ένα παιδί παρενοχλείται σεξουαλικά, να πεθάνω εκείνη την ώρα δεν υπάρχει περίπτωση να το κρύψω!

Η υποκριτική κοινωνία και των συναδέλφων τότε... γιατί πρέπει να τα λέμε και αυτά... ποιος ενδιαφέρθηκε μετά γι' αυτό το παιδί; Είναι τόσο υποκριτικό όλο αυτό»!

Πηγή: zappit
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ