2014-11-16 12:15:26
Φωτογραφία για Στον Εισαγγελέα Μαρινάκης, Σαρρής, Μελισσανίδης
Στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου θα βρεθούν την ερχόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Bαγγέλης Μαρινάκης και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης για τη διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσά τους, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε ο διαιτητής Χριστόφορος Ζωγράφος.

Όσα ακούστηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της Super League την Παρασκευή (14/11) και δη οι κατηγορίες που εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κατά του «Τίγρη», που προκάλεσαν την αντίδραση του τελευταίου, προκάλεσαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, με τον κ. Σιμιτζόγλου να καλεί τους δύο παράγοντες, καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Παράλληλα στην ασφάλεια κατέθεσε ο Χριστόφορος Ζωγράφος, για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως είχε απειληθεί τις προηγούμενες ημέρες, ενώ τόνισε πως θεωρεί ότι αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν οπαδοί.


«Απατεώνες θα σας πετάξουμε στη θάλασσα», ανέφερε ότι του είπαν ο Ζωγράφος, ο οποίος όμως, όπως επισήμανε, δεν έδωσε σημασία και δεν έκανε κάποια καταγγελία, γιατί δεν είχε διαφορές με κάποιον.

Όσον αφορά την επίθεση που δέχθηκε ανέφερε: «Είδα έναν νεαρό με σιδερολοστό! Έβαλα τα χέρια στο πρόσωπό μου. Άρχισε να με χτυπάει και συνέχισε μέχρι που έπεσα αναίσθητος. Δεν είδα πώς έφυγαν», είπε κάνοντας λόγο για οπαδούς.

Επίσης και οι κάτοικοι της οδού Βελερεφόντου στον Κολωνό, όπου έγινε η επίθεση τόνισαν ότι όταν συνήλθε δεν μπορούσε καν να θυμηθεί που είχε παρκάρει από τα πολλά χτυπήματα... Μάρτυρας ανέφερε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ ότι ο ένας άντρας φορούσε κράνος και ο άλλος ήταν καραφλός.

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ