2014-11-16 16:03:14
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!
Ο Νίκος Αλέφαντος γράφει στη στήλη του στο "sportdog.gr" για τον πρωταθλητή των αποζημιώσεων και τα παικτάκια της Ελλάδας! Ο Αρχοντίδης, τα Νησιά Καλαμπάκος, οι παιδαράδες του Ρεχάγκελ.

Αναλυτικά:

Λέγανε να μη βιάζομαι να κρίνω, έλεγαν ότι είμαι παρορμητικός, όμως τα είχα δει τα χάλια του Ρανιέρι από το πρώτο και το δεύτερο ματς. Μιλάμε για τον πρωταθλητή των αποζημιώσεων! Ο πρωταθλητής των αποζημιώσεων και μέγας επικίνδυνος λέγεται Ρανιέρι!

Έχει γίνει βαθύπλουτος από τις αποζημιώσεις. Πάει σε ομάδες, κάνει παχυλά συμβόλαια με ισχυρές ρήτρες αποζημίωσης και δεν τον νοιάζει τίποτα, δεν έχει δίψα για τη δόξα. Ήρθε εδώ λοιπόν και τα διέλυσε όλα. Τσέπωσε χοντρά λεφτά μέσα σε 3 μήνες. Την πάτησε ο Σαρρής με την απειρία του.

Σαν τον Ρανιέρι ξέρω κι άλλους πολυδιαφημισμένους ξένους προπονητές με ατζέντηδες και με κυκλώματα. Πήγαινα και τους έβλεπα από κοντά, μεγάλα ονόματα από τα οποία όμως δεν κρατούσα τίποτα από προπονήσεις, πλήρη απογοήτευση. Γι΄ αυτό μιλούσα συνεχώς για τον Χάπελ. Διότι αυτός ήταν ο πραγματικός κολοσσός. Ο Χάπελ και ο Μίχελς.


Ήρθε εδώ ο Ρανιέρι και μας θύμισε τον Αρχοντίδη! Τι παραπάνω δηλαδή έκανε ο Ρανιέρι από τον Αρχοντίδη; 40 παίκτες κάλεσε κι αυτός! Παιδική χαρά την έκανε την Εθνική. Και τακτικές μηδέν. Μιλάμε για τον μίστερ τίποτα στην τακτική.

Και είδα κάτι ερασιτέχνες από τα Νησιά ...Καλαμπάκος, τα Νησιά Φερόε, ήρθαν και μας νίκησαν εδώ και άξιζαν να μας βάλουν κι άλλο γκολ, ήταν καλύτεροι από τους δικούς μας. Μας έχουν κουτουπώσει όλοι, μας νικάνε όλοι.

Μας νίκησαν κατά κράτος οι νησιώτες. Ήρθε σαν γαμπρός εδώ ο Ρανιέρι, με τα κουστούμια του και τα φρου-φρου του, είχε αρπάξει τη χοντρή προκαταβολή του, είχε κλειδώσει και χοντρή αποζημίωση, και όλα αυτά για 3 μήνες δουλειά.

Και σαν υλικό όμως αυτή η Εθνική είναι να τη λυπάσαι. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που γλείφουνε τους παίκτες και τα ρίχνουν μόνο στον προπονητή. Τα έχω πει και τα έχω ξαναπεί.

Πλήρης απογοήτευση ο Τοροσίδης, απαράδεκτο να παίζει στην Εθνική ο Καράμπελας, στο τέλος έδινε την μπάλα λες και έπαιζε σε ερασιτεχνικό σωματείο. Στα σέντερ μπακ δραματική κατάσταση, πολύ πεσμένος ο Μανωλάς, πολλά λάθη ο Μόρας, μεγάλος σε ηλικία και αργός.

Στα χαφ είχαμε τη χειρότερη τριάδα όλων των εποχών στην Εθνική! Έχουν περάσει παικταράδες από την Εθνική, μορφές, όχι μόνο στις προηγούμενες επιτυχίες αλλά και παλαιότερα όταν η Εθνική δεν πήγαινε καλά. Παικταράδες στα χαφ είχαμε. Η τριάδα τώρα Σάμαρης, Μανιάτης, Κονέ, είναι μια φρικτή τριάδα ως μίξη. Θα μου πείτε και ποιους άλλους έχουμε τώρα; Ε, αυτή είναι η κατάντια στο υλικό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και πάει και παίρνει στην Εθνική κάτι παικτάκια σαν τον Ντίνα, τον Μπακάκη, τον άλλο του Πανιωνίου τον αριστερό μπακ, 1,10 ύψος όλοι! Αν είσαι τόσο κοντός, πρέπει να είσαι Μαραντόνα για να σταθείς ή να είσαι Δομάζος. Αν είσαι Ντίνας θα σε τσαλαπατήσουν. Ο Ρεχάγκελ που είχε 7 ψηλούς μέσα στην 11άδα ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Παιδαράδες είχε μέσα και χάλαγε τον κόσμο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ