2014-11-16 17:29:17
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΜΑΣ! (PHOTOS)
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επιμορφωτικό σεμινάριο στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Η Διεύθυνση ακαδημίας ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης των προπονητών του δικτύου, οργάνωσε το σαββατοκύριακο 15 και 16 Νοεμβρίου σεμινάριο στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο σχεδιάστηκε στα πρότυπα της UEFA, υλοποιήθηκε από όλο το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας και την Διεύθυνση των σχολών.

Προπονητές από όλες τις σχολές της ομάδας μας παρακολούθησαν την πρώτη μέρα θέματα που αφορούσαν την λειτουργία και την φιλοσοφία της ακαδημίας, την παρουσίαση και ανάλυση του προπονητικού προγραμματισμού των σχολών ποδοσφαίρου.

Το παρών στο σεμινάριο έδωσε και ο παίκτης της ομάδας μας Δημήτρης Διαμαντάκος ο οποίος απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις από τους προπονητές των σχολών αλλά και της ακαδημίας.

Στη συνέχεια του σεμιναρίου οι προπονητές, αφού χωρίστηκαν σε ομάδες, ανέλαβαν να καταγράψουν και να αναλύσουν διάφορα αγωνιστικά θέματα παρακολουθώντας τον αγώνα του τμήματος Κ-15 της ακαδημίας μας.


Η απογευματινή ενότητα ξεκίνησε με προπονήσεις στο γήπεδο από τους παίκτες της ακαδημίας και έκλεισε με την παρουσίαση και ανάλυση του τρόπου λειτουργίας του συστήματος ανίχνευσης, αξιολόγησης και ένταξης των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στα τμήματα της ακαδημίας.

Η 2η μέρα περιλάμβανε παρουσιάσεις σχετικά με τον έλεγχο της απόδοσης του αθλητή, θέματα αθλητικής διατροφής και ψυχολογίας.

Εκτός από τους προπονητές των σχολών, συμμετείχαν στο σεμινάριο και οι φυσιοθεραπευτές οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Γιατρό της ομάδας μας κο Χρήστο Θέο να αναπτύσσει ένα ιδιαίτερο και σημαντικό θέμα, τις συνήθεις κακώσεις στο παιδικό ποδόσφαιρο.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με θέματα επικοινωνίας, προβολής καθώς επίσης με τον καθιερωμένο απολογισμό και τους στόχους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν τον φάκελο του σεμιναρίου, το υλικό όλων των παρουσιάσεων και διάφορα αναμνηστικά της ομάδας μας.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ