2014-11-16 21:22:29
Φωτογραφία για ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΣΚΟΥΡΤΟΠΟΥΛΕ...
Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια του ΑΓΟΡ, αλλά όχι και από το τελικό αποτέλεσμα.

Το Ρέθυμνο φάνηκε ανταγωνιστικό απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο στο τελευταίο εξάλεπτο του ματς δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε, «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αλλά και στους παίκτες μου. Είχαμε την φιλοδοξία να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε, εκτός από την αρχή και το τέλος που προσπαθούσαμε να πετύχουμε με ανορθόδοξο τρόπο καλάθια. Με τον ενθουσιασμό πολλών παικτών αυτό ήταν λογικό. Αυτό που θέλω να πω και δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, είναι ότι για πέμπτο ή έκτο παιχνίδι, εμείς δεν παίρνουμε ούτε τα κουκούτσια. Σήμερα κοουτσάραμε με πέντε αστυνομικούς στον πάγκο και δεν νομίζω ότι ο κόσμος του Ρεθύμνου δίνει δικαιώματα. Για την τεχνική ποινή που με ρωτάτε, όλοι στον πάγκο μας ήταν καθιστοί και ο διαιτητής ήρθε από την απέναντι μεριά για να τη δώσει»

* Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που το Ρέθυμνο... βαρέθηκε να εκτελεί βολές,  είχε 9 παραπάνω από τον Ολυμπιακό (27 έναντι 18) και σκόραρε τους 22 από τους 54 πόντους του από τη γραμμή του φάουλ! Μήνυμα ελήφθη Σκουρτόπουλε... Δεν κινδυνεύει η θέση σου στο τεχνικό τιμ της Εθνικής από την... ΕΟΚ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ