2014-11-17 00:40:25
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ... «ΘΕΛΩ» ΤΟΥ Ο ΚΑΜΠΕΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Καμία… διάθεση να αποχωρήσει από την Άρσεναλ δεν έχει ο Τζόελ Κάμπελ, παρά την έντονη φημολογία που τον… φέρνει εκτός Λονδίνου, όπως τόνισε ο Κοσταρικανός.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του, έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που τον θέλουν να μην συνεχίζει την καριέρα του στους «κανονιέρηδες», υποστηρίζοντας πως στόχος του είναι να συνεχίσει τη δουλειά στην ομάδα της Βρετανίας, περιμένοντας τον Αρσέν Βενγκέρ να του δώσει την ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητές του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται στο «στόχαστρο» των ερυθρόλευκων, ενόψει του Ιανουάριου, αλλά και των δύο ομάδων από το Μιλάνο, της Μίλαν και της Ίντερ, μια και όπως τονίζεται από δημοσιεύματα από την Αγγλία, δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού ηγέτη της Άρσεναλ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζόελ Κάμπελ:

Ποια είναι η κατάστασή σου στην Άρσεναλ;


«Αυτό που λέγεται δεν είναι αλήθεια. Είμαι πολύ ήρεμος και δεν είμαι νευριασμένος. Φυσικά, θα ήθελα να παίζω περισσότερο, αλλά αυτό είναι κάτι που κερδίζεται μέρα με τη μέρα. Θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να περιμένω την ευκαιρία. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα (Άρσεναλ). Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες σον κόσμο, όπου υπάρχουν πολλοί σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να έχω υπομονή, να συνεχίσω να προπονούμαι και ξέρω ότι η ευκαιρία μου θα έρθει και θα πρέπει να την εκμεταλλευτώ μόλις μου δοθεί».

Πόσα έχεις μάθει από τον Αρσέν Βενγκέρ;

«Πολύ. Είναι ένας προπονητής που έχει πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και την ομάδα. Μαθαίνω από αυτόν και τους συνεργάτες του, κάθε μέρα στην προπόνηση. Δίνω τα πάντα για να είμαι καλύτερος παίκτης κάθε μέρα».

Πόσα έχεις μάθει από τους συμπαίκτες σου;

«Πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως η συνεργασία με αυτούς τους υπέροχους ποδοσφαιριστές, αποτελεί για μένα έμπνευση. Προσπαθώ να δίνω τα πάντα, να μάθω από τις προπονήσεις, παρατηρώ τους συμπαίκτες μου και έχω αφήσει καλές εντυπώσεις. Οι συμπαίκτες μου είναι χαρούμε με αυτά που κάνω στην προπόνηση και κάθε φορά που πατώ το χορτάρι, νιώθω άνετα με αυτό που κάνω και ελπίζω να έχω περισσότερες ευκαιρίες να συνεχίσω να μεγαλώνω ως ποδοσφαιριστής».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του…
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ