2014-11-17 21:40:07
Φωτογραφία για ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΚΑΜΠΕΛ!
Η τελική απόφαση του Κάμπελ σχετικά με το μέλλον του είναι αυτή που θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο στην υπόθεσή του. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του για να κάνει την κίνηση-ματ την σωστή στιγμή.

Μπορεί η Άρσεναλ να αξιώνει πάνω από 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κάμπελ με μεταγραφή, ωστόσο είναι έως ένα μεγάλο βαθμό στο χέρι του διεθνούς ποδοσφαιριστή το τι θα συμβεί τον Γενάρη.

Προς το παρόν ο ίδιος δηλώνει επίσημα ότι έχει τη διάθεση να περιμένει για να πάρει τις ευκαιρίες που θεωρεί πως αξίζει. Ωστόσο, όπως είναι λογικό δεν θα περιμένει για... πάντα. Ανάλογα με το πως θα τον αξιοποιήσει η ομάδα του στο προσεχές διάστημα θα πάρει και τις αποφάσεις του. Μέσα στον Δεκέμβριο ή και λίγο αργότερα Ο Κάμπελ με τον τρόπο του μπορεί να πιέσει για νέο δανεισμό του τον Ιανουάριο. Η υπόθεσή του δεδομένα ήταν, είναι και θα παραμείνει δύσκολη όχι όμως ανέφικτη. Ο Ολυμπιακός έχει άριστες σχέσεις και με την Άρσεναλ και τον ίδιο τον Αρσέν Βενγκέρ αλλά και με τον ατζέντη του παίκτη.

Όλα αυτά βοηθούν προς την κατεύθυνση που θέλει να πάει το θέμα. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την υπόθεση για να κάνει την κίνηση-κλειδί όταν και εφόσον πρέπει.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως πέρυσι οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τα 6 εκατ. ευρώ που χρειαζόταν για να αγοράσουν τον Ρομπέρτο από την Ατλέτικο και ότι σε μία μεταγραφική περίοδο όλα είναι πιθανά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μία τρύπα στο νερό το ΠΕΔΥ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μία τρύπα στο νερό το ΠΕΔΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ