2014-11-18 00:30:07
Φωτογραφία για Τέρενς Κουίκ: «Συνυπογράφω το ψήφισμα διαμαρτυρίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ιωαννίνων που δίνουν αγώνες για την πατρίδα μας»
«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ήπειρο, με συνέπεια και δυναμισμό, ανεβάζουν τον πήχυ της αναμφισβήτητης αγωνιστικής τους δράσης... απέναντι στην μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.

Μετά την Συντονιστική Άρτας και τις πρωτοβουλίες της για:

Την εξόφληση των εργαζομένων στο νοσοκομείο της πόλης τους, αλλά σηκώνοντας τη σημαία για τους εργαζόμενους στο ΕΣΥ όλης της χώρας.

Την νομική στήριξη όσων πλήγονται από τον ΕΝΦΙΑ.

Έρχεται τώρα η σειρά των ΑΝΕΛ στελεχών στα Ιωάννινα να πούνε πολύ ξεκάθαρα ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, περιουσίας των Ελλήνων φορολογουμένων στο Δήμο Ιωαννιτών.

Τους συγχαίρω και συνυπογράφω το ψήφισμά τους, το οποίο και διανέμω (μαζί με την ανακοίνωσή τους) μέσω του Γραφείου Τύπου μου σε όλη την Ελλάδα.

Σημειώνω, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, όπως και ο Περιφερειακός Συνδυασμός του οποίου ηγούμαι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, στηρίξαμε το ψήφισμα του ΑΜ-Θ Περιφερειάρχη που λέει ΟΧΙ στο ΤΑΙΠΕΔ και στο ξεπούλημα των αεροδρομίων Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.


Ο αγώνας συνεχίζεται με τους συνεπείς, αγωνιστές του Κινήματός μας σε όλη την Ελλάδα».

Αυτή την δήλωση έκανε ο Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ δίνοντας στην δημοσιότητα το εξής ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

«Μετά από την ενημέρωση μας από το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών, στο οποίο συμμετείχαν οι Πολιτευτές μας Βασίλης Παπαγγέλης και Αντώνιος Βασιλείου καθώς και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Κώστας Ευθυμίου, και η οποία αφορούσε στην σχεδιαζόμενη εκποίηση εκτάσεων εντός των ορίων του Δήμου Ιωαννιτών από το ΤΑΙΠΕΔ, καταθέσαμε στον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ιωαννιτών ψήφισμα – πρόταση, με το οποίο δηλώνουμε ότι:

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε ξεκάθαροι, πιστεύουμε στην ανάπτυξη, θέλουμε υγιή ανταγωνισμό, στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα, αρκεί να ισχύει καθεστώς πολιτικής διαφάνειας, να υπάρχει αποδεδειγμένο οικονομικό όφελος υπέρ της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και αποδεδειγμένη ανταποδοτικότητα έναντι της κοινωνίας.

Η Ελλάδα είναι χώρα στην οποία οι πολίτες αποφασίζουν και η κυβέρνηση οφείλει να εκτελεί, όχι χώρος στον οποίο αλωνίζουν νεοαποικιοκράτες δήθεν «επενδυτές» με μία Πολιτεία παράλυτη και παραδομένη στις διαθέσεις τους.

Είμαστε αντίθετοι με την εκποίηση μέσω του ΤΑΙΠΕΔ εκτάσεων είτε ανήκουν στον Δήμο Ιωαννιτών, είτε στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και μάλιστα εκτάσεις οι οποίες θεωρούνται ζωτικής σημασίας για την βιώσιμη ανάπτυξη και την εξέλιξη του Δήμου για τις επόμενες δεκαετίες καθώς και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Για εμάς τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ενέργειες σαν και αυτή αποτελεί casus belli και καλούμε το Γιαννιώτικο λαό να αντιδράσει και να αντιταχθεί με σθένος και επιμονή στην εκποίηση των συγκεκριμένων εκτάσεων και όχι μόνο.

Να σταματήσει τώρα κάθε διαδικασία διαγωνισμού του ΤΑΙΠΕΔ για την εκποίηση των τριών οικοπέδων στους Αμπελόκηπους και των έξι εκτάσεων πλησίον της λίμνης Παμβώτιδας στην περιοχή Αγίου Νικολάου Κοπάνων.

Από την πλευρά μας θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο δημοκρατικής και πολιτικής έκφρασης και αγώνα για να παραμείνει η περιουσία μας στο λαό και τα παιδιά μας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ Η ΕΒΕΡΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΑΙ Η ΕΒΕΡΤΟΝ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ