2014-11-18 11:14:28
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΠΕΝΙΤΕΣ ΑΝΤΙ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ
Οι μέρες ξεκούρασης τελείωσαν για τους ερυθρόλευκους, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν χθες το απόγευμα σε ρυθμούς προπονήσεων, με την περίοδο που ακολουθεί να είναι φορτωμένη με σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Και ενώ όλα είναι ανοιχτά με την αναβολή στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Μίτσελ δίνει ιδιαίτερο βάρος στο «διάβασμα» της προσεχούς αντιπάλου των ερυθρόλευκων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση και είναι χαρακτηριστικό πως, τις μέρες που ο προπονητής του Θρύλου βρέθηκε στην Ισπανία, συγκέντρωσε πολλές πληροφορίες για τους «ροχιμπλάνκος».

Με βάση λοιπόν τα όσα έχει μάθει ο Μίτσελ αλλά και την εικόνα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του πρέπει να χτυπήσει την Ατλέτικο στο κέντρο της άμυνας. Εκεί εκτιμά ο Μίτσελ πως έχει πρόβλημα η πρωταθλήτρια Ισπανίας και περιμένει κίνηση ανάμεσα στα στόπερ από τον σέντερ φορ που θα είναι στη βασική ενδεκάδα, σε συνδυασμό με γρήγορη τελική πάσα από Ντομίνγκεζ και Αφελάι.


Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε δύο γκολ απ' την καρδιά της ισπανικής άμυνας, το 2-0 με σκόρερ τον Αφελάι (ύστερα από κακή συνεννόηση των δύο στόπερ) αλλά και το 3-1, με τον Μήτρογλου ν' αδειάζει τον κεντρικό αμυντικό των «ροχιμπλάνκος», Μιράντα. Για να μπορέσουν όμως οι ερυθρόλευκοι να εκμεταλλευτούν τα κενά στο κέντρο της άμυνας της Ατλέτικο, θα πρέπει στις αντεπιθέσεις να υπάρχει γρήγορη μεταφορά μπάλας και αυτό είναι κάτι για το οποίο βασίζει πολλά ο Μίτσελ στον Τσόρι και τον Αφελάι.

Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη του Μίτσελ να χρησιμοποιήσει τον Μπενίτες στην κορυφή της επίθεσης αντί του Μήτρογλου, για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Παραγουανού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ