2014-11-18 12:20:59
Φωτογραφία για Ρήξη στην κυβέρνηση από τις δηλώσεις Γεωργιάδη - Αντιδρά το ΠΑΣΟΚ
Με μια του δήλωση ο Άδωνις Γεωργιάδης ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να προκαλέσει πολιτικό σεισμό στην κυβέρνηση.

Αφορμή, η σκληρή στάσης της τρόικας, η οποία φέρεται να έχει δώσει τελεσίγραφο 48 ωρών στην κυβέρνηση προκειμένου να συμμορφωθεί στις απαιτήσεις των δανειστών.

Το ενδοκυβερνητικό μέτωπο άνοιξε το πρωί της Τρίτης. Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Προφανώς η τρόικα συνυπολογίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, εκμεταλλεύεται αυτή την πολιτική αναταραχή για να πιέζει την κυβέρνηση» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλά από αυτά που ζητούν τώρα είναι εντελώς παράλογα».

Σε ό,τι αφορά τη ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναλλάξει ο νόμος για τις 100 δόσεις» ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ που «δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία» και τώρα μας πιέζει η τρόικα, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «φταίει σε μεγάλο βαθμό».


Καρύδης: Ας μαζέψει κάποιος τον κ. Γεωργιάδη

Βέλη προς το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη στάση του στο θέμα των 100 δόσεων και η αντίδραση από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δημήτρη Καρύδη, ήρθε γρήγορα.

Η δήλωση:

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης παρουσιάζεται στα κανάλια ως αυτόκλητος υπερασπιστής της τρόικας κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ γιατί αντιδρά στην μείωση των κύριων συντάξεων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα.

Ο κ. Γεωργιάδης ζητάει να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε παράλογες απαιτήσεις. Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της τρόικα;».

Πηγή: newsit
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ