2014-11-18 16:09:27
Φωτογραφία για Ποιας χώρας το πρωτάθλημα παράγει τα περισσότερα ταλέντα και σε τι θέση βρίσκεται η Super League [photo]
Μετά από αρκετές εμπεριστατωμένες μελέτες για ότι αφορά το χώρο του ποδοσφαίρου... η βρετανική Daily Mail επιστρέφει για να δώσει απάντηση στο ερώτημα "ποιο πρωτάθλημα παράγει τα περισσότερα ταλέντα". Τι θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα.

Οι έρευνες της "Daily Mail" πάνω στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του Κόσμου συνεχίζονται. Μετά Μετά την μελέτη για την προσέλευση του κόσμου, τα γκολ ανά αγώνα και τους μισθούς των παικτών, την τιμή των εισιτηρίων ανά πρωτάθλημα και φυσικά την απάντηση στο ερώτημα "ποιο είναι το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου", ήρθε η σειρά για την ανάδειξη του πρωταθλήματος που παράγει τα περισσότερα ταλέντα.

Αυτό που προσμετρήθηκε γι' αυτή την κατηγορία ήταν ο αριθμός των παικτών από κάθε χώρα που ξεκίνησαν από το εγχώριο πρωτάθλημα και τώρα αγωνίζονται στα 5 καλύτερα (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία).

Από τη σχετική έρευνα προκύπτει πως η Ligue 1 της Γαλλίας είναι το πρωτάθλημα που παράγει τα περισσότερα ταλέντα (193), ακολουθεί η ισπανική La Liga (133) και την πεντάδα κλείνουν η Αργεντινή (111), η Βραζιλία (103) και η Γερμανία (95), ενώ η Αγγλία με την Premier League καταλαμβάνουν την 6η θέση με 94 ποδοσφαιριστές.

Η Ελλάδα βρίσκονται κάπου στη μέση του πίνακα, καταλαμβάνοντας την 21η θέση με 17 ποδοσφαιριστές να παίζουν αυτή τη στιγμή στα 5 καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ