2014-11-19 01:27:22
Φωτογραφία για ΑΣΗΜΑΚΗ : ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!
Την επιθυμία της να πανηγυρίσει την πρώτη της ευρωπαϊκή Κούπα με το σκουφάκι του Ολυμπιακού εξέφρασε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η διεθνής φουνταριστός, η οποία κόντρα στον ΑΝΟΓ πραγματοποίησε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση με το σκουφάκι του Θρύλου, πετυχαίνοντας έξι γκολ, αδημονεί για τον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Σαμπαντέλ, όπου φιλοδοξεί να οδηγήσει την νέα της ομάδα στην υπέρτατη ευρωπαϊκή καταξίωση.

Στις δηλώσεις της, η Ασημάκη εστίασε τόσο στην πρώτη της παρουσία με τα ερυθρόλευκα, όσο και στον επερχόμενο τελικό του Σούπερ Κπα απέναντι στην ισπανική ομάδα.

«Πήγε καλά η ομάδα. Στην κόντρα φεύγαμε γρήγορα. Είχα στρες γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά και στον Ολυμπιακό. Όλα πήγαν καλά. Πέτυχα έξι γκολ, αλλά θα ήθελα να είχα βάλει επτά, γιατί το επτά είναι ο αριθμός μου», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Σούπερ Καπ, λέγοντας:

«Το Σούπερ Καπ είναι μια μεγάλη γιορτή, με την έννοια ότι είναι ένα μόνο παιχνίδι και ένα Κύπελλο. Όλοι οι αθλητές το βλέπουν ως μια μεγάλη ευκαιρία. Η ομάδα που έχει κατακτήσει το Λεν Τρόφι, δηλαδή ο Ολυμπιακός, έχει ένα μεγαλύτερο κίνητρο γιατί θ’ αντιμετωπίσει, θεωρητικά, μια καλύτερη ομάδα. Το βλέπουμε ως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Θα τα δώσουμε όλα γιατί το θέλουμε πολύ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ