2014-11-19 07:42:05
Φωτογραφία για Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει ακούγοντας Μπετόβεν!
Ο Πωλ Φοξ, δολοφόνησε την 83χρονη μητέρα του, Υβόν Φοξ, με μαχαίρι και σφυρί, επειδή ντρεπόταν για το γεγονός πως συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο 54χρονος, άφησε μέσα σε ένα φάκελο ένα σημείωμα που έγραφε: «ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΤΩΜΑΤΑ. Ζητώ συγγνώμη σε όσους αγαπούσαν τη μετέρα μου. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι κι ούτε εκείνη θα μπορούσε να ζήσει χωρίς εμένα».

«Βοήθα με Θεέ μου, αν υπάρχεις. Πράγμα απίθανο», πρόσθεσε στη συνέχεια του σημειώματος.

Ο Φοξ σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε 18 φορές τη μητέρα του και στη συνέχεια τη χτύπησε με απαράμιλλη βαρβαρότητα 12 φορές στο κεφάλι με σφυρί. Ακόμη, δε δίστασε να παραδεχτεί πως ολοκλήρωσε τη στυγερή δολοφονία, υπό τη μουσική υπόκρουση του Μπετόβεν!

Ο δράστης δήλωσε πως αποφάσισε να σκοτώσει την ηλικιωμένη, επειδή ένιωθε ντροπιασμένος για την πρόσφατη σύλληψή του, οδηγώντας μεθυσμένος. Σύμφωνα με τον ίδιο ήταν μια «πράξη συμπόνοιας».


Παρά τους ισχυρισμούς του στο δικαστήριο, πως τα κίνητρά του ήταν αμιγώς κίνητρα αγάπης, η βαναυσότητα της πράξης του έρχεται να διαψεύσει τα λεγόμενά του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως συνέλαβε το σχέδιό του, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση για οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ. Το σχέδιο περιελάμβανε τη δολοφονία της 83χρονης και την μετέπειτα αυτοκτονία του. Ο Φοξ, επιμένει πως διέπραξε το έγκλημα, θεωρώντας πως η μητέρα του δε θα άντεχε χωρίς αυτόν μετά το θάνατό του.

Μετά την άγρια δολοφονία, ο δράστης βγήκε να αγοράσει αλκοόλ με απόλυτη ψυχραιμία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της μητέρας στο σαλόνι μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο Φοξ έκοβε το λαιμό του στον επάνω όροφο με ένα κουζινομάχαιρο.

Μετά την ανακριτική διαδικασία ο Φοξ ομολόγησε: «Δολοφόνησα τη μητέρα μου. Τη φρόντιζα. Τη σκότωσα και μετά προσπάθησα να αυτοκτονήσω, αλλά μάλλον δεν έκανα και πολύ καλή δουλειά, έτσι δεν είναι»;

Ο Φοξ καταδικάστηκε σε ισόβια, με τουλάχιστον 16 χρόνια έκτισης ποινής, προτού να μπορέσει να ασκήσει έφεση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ