2014-11-19 08:00:32
Φωτογραφία για Πέτρος Κωστόπουλος: Δύο χρόνια είμαι στον τάφο ...
O Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος στο Όλα Μπιπ και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον χωρισμό του από την Τζένη Μπαλατσινού. Ο Πέτρος τόνισε ότι επί έξι μήνες ήταν χωρισμένος από τη Τζένη και έκαναν μαζί την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Μάλιστα ο Πέτρος έμενε αλλού, ζούσε έναν εφιάλτη και τρόμαζε στην ιδέα ότι κάποιος θα το μάθει... και δεν δίστασε να πει: «Δύο χρόνια είμαι στον τάφο... Έχασα τα λεφτά, το «μαγαζί», τα σπίτια και ήρθε και ο χωρισμός... Το πρωινό ήταν ένας εφιάλτης για μένα...»

Ήμασταν χωρισμένοι και κάναμε μαζί έξι μήνες εκπομπή. Τα παιδιά το ήξεραν ότι έμενα αλλού. Ζούσα ένα εφιάλτη και είχα τρόμο μην τυχόν και βγει στα ΜΜΕ ότι μένω σε άλλο σπίτι. Ψυχολογικά κατά βάση είμαι στον τάφο εδώ και δυο χρόνια. Τα κακά έρχονται σαν τάγματα. Εγώ έχασα το «μαγαζί» τα λεφτά και τα σπίτια, ενώ στο καπάκι ήρθε και ο χωρισμός. Το μόνο που μου έχει μείνει είναι να πεθάνω. Δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ την περίπτωση να συνεχίσω και του χρόνου στο πρωινό και να ακούω τα κουτσομπολιά για τον χωρισμό μου. Στο πρωινό εγώ σάλταρα και δεν το άντεχα. Η Τζένη δεν έπαθε κάτι. Της άρεσε».

"Κι έβγαινα το πρωί και ήμουν χαρούμενος και είχαμε δύο κριτικές. Η μία δεν είναι αρκετά χαρούμενος και η άλλη αυτό και εκείνο και γελάει πρωί πρωί. Είχα τρόμο μην τυχόν και πάρει είδηση κάποιος πως μένει αλλού, τρόμος".
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ