2014-11-19 12:09:47
Φωτογραφία για ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ: ΤΑ ΜΑΤ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
«Οι αστυνομικοί έδωσαν χρήματα στον περιπτερά για τα νερά αλλά εκείνος αρνήθηκε να τα τους πουλήσει», υποστήριξε στην εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας Σταύρος Μπαλάσκας, προσθέτοντας ότι «δεν έγινε ούτε τσαμπουκάς, ούτε κλοπή, όπως διαφαίνεται από την έρευνα». Το Video που δείχνει την επίθεση εναντίον περιπτερά από άνδρες των ΜΑΤ ενώ εκείνος τους κατηγορεί ότι του έκλεψαν μπουκάλια νερού, κάνει το γύρο του διαδικτύου κι έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις αλλά και τη διενέργεια έρευνας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

«Από την ενημέρωση που έχω, οι συνάδελφοι από την διμοιρία έδωσαν χρήματα στον περιπτερά για να αγοράσουν νερά ενώ εκείνος τους είπε "δεν σας δίνω"» υπογράμμισε ο κ. Μπαλάσκας και έκανε λόγο για λάθος από την πλευρά των αστυνομικών λέγοντας ότι «οι συνάδελφοι δεν κατάλαβαν ότι έπρεπε να φύγουν και επέμειναν να του δώσουν λεφτά για να πάρουν τα νερά». Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε πως οι αστυνομικοί ζήτησαν τη σύλληψή του επειδή δεν πήρε τα χρήματα, προσθέτοντας παράλληλα ότι «είναι παράνομο να αρνείσαι να πουλήσεις».


Επίσης, την απόλυτη στήριξη του στις δυνάμεις των ΜΑΤ έδωσε ο Άδ. Γεωργιάδης: "Κακώς τσαντίστηκε ο περιπτεράς, έπρεπε να τον συλλάβουν'' είπε επί λέξει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Παραδέχτηκε επίσης ότι «το video κάνει ζημιά» και όχι οι κατάπτυστες πράξεις της αστυνομίας που καταμαρτυρεί. Προκλητικός ο Άδωνης Γεωργιάδης για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί δίψαγαν και «ο περιπτεράς φταίει που τους πούλησε τσαμπουκά». «Τον περιπτερά πρέπει να συλλάβουν» είπε. «Αν τους έδινε ο περιπτεράς 5 μπουκάλια νερό τι θα γινόταν δηλαδή;»

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ