2014-11-19 20:16:26
Φωτογραφία για Μετατρέψτε το ios 8 σε Android 5.0 Lollipop
Το τελευταίο λειτουργικό της Google για κινητές συσκευές είναι το Lollipop και τι θα λέγατε αν το βάζατε στο iphone σας? Φυσικά και μιλάμε για ένα θέμα και μόνο και όχι για το κανονικό λειτουργικό που όμως έχει ολόκληρη την εμφάνιση ενός Android.

Για να το εγκαταστήσετε θα πρέπει να έχετε το winderboard από τον cydia όπου και θα το επιλέξετε και να κατεβάσετε ολόκληρο τον φάκελο με το θέμα συμπιεσμένο από εδώ.

Αποσυμπιέστε το φάκελο και μέσα του θα δείτε άλλους φακέλους που θα πρέπει να τους βάλετε στις αντίστοιχες θέσεις της συσκευή σας όπως γράφω πιο κάτω

1)Το Θέμα ανάλογα με την συσκευή σας στον φάκελο /var/db/stash/.xxxxx/Themes

2)φακέλους και CalIcons, CalIcon στο / Library (κάνετε respring).

3)Widgets φάκελο στο / var / mobile / Library / iWidgets.

5)Το αρχείο Assets.car στο /System/Library/Frameworks/UIKit.framework/Artwork.bundles/ (το αρχείο πρέπει να αντικατασταθεί, αφού κάνετε ένα αντίγραφο ασφαλείας για να είστε σίγουροι).

6)Το [email protected] αρχείο είναι στο / var / mobile / Library / CustomFolderIcons.

7)Τον Φάκελο Wallpapers για να βάλετε τα Wallpaper

Αφού έχετε βάλει όλους τους φακέλους στις σωστές θέσεις τώρα επιλέξτε από το winderboard το θέμα και προσθέστε το widgets στην οθόνη.

Τέλος κάντε μια επανεκκίνηση για να εφαρμοστούν οι αλλαγές και στα υπόλοιπα αρχεία και πλέον έχετε το Lollipop στο iphone σας
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ