2014-11-19 22:06:09
Φωτογραφία για ΜΟΝΟ... ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Μόνο αν γίνει καταδίκη της επίθεσης στον Ζωγράφο και δέσμευση ότι δεν θα υπάρχει σχολιασμός των διαιτητικών αποφάσεων από τις ΠΑΕ θα δοθεί άδεια από την ΕΠΟ για να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα.

Και ενώ όλα έδειχναν έτοιμα για να ανακοινωθεί και επίσημα πως θα διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, η ΕΠΟ άλλαξε στάση και όπως έκανε γνωστό, για να δώσει την άδεια θα πρέπει να γίνουν δύο σημαντικά βήματα.

Αρχικά η Σούπερ Λίγκα να καταδικάσει την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο και στη συνέχεια να δεσμευθεί πως οι ΠΑΕ δεν θα σχολιάζουν διαιτητικές αποφάσεις.

Σε κάθε ΠΑΕ η Σούπερ Λίγκα έδωσε ένα προσχέδιο της ανακοίνωσης που πρέπει να βγει και το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει: «H Super League από την πρώτη στιγμή καταδίκασε τη δολοφονική επίθεση κατά του Αντιπροέδρου της Κ.Ε.Δ. κ. Ζωγράφου. Τα μέλη της Super League κάνουν έκκληση προς την Ελληνική Δικαιοσύνη να επιληφθεί άμεσα της υπόθεσης και να αποκαλύψει το συντομότερο δυνατό τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της δολοφονικής ενέργειας
. Τα μέλη της Super League στα πλαίσια της εκτόνωσης του κλίματος δεσμεύονται να απέχουν από οποιαδήποτε πράξη ή δήλωση που θα επιβαρύνει το κλίμα σε σχέση με την Ελληνική Διαιτησία και καλούν τα Μ.Μ.Ε. να απέχουν από δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που οδηγούν στη στοχοποίηση διαιτητών».

Το ερώτημα πλέον είναι πόσο εύκολα μπορεί να βγει μια τέτοια ανακοίνωση, από την στιγμή που πολλές ΠΑΕ είναι αντίθετες και αν δεν βγει το τι θα κάνει η ΕΠΟ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ