2014-11-20 08:46:06
Φωτογραφία για Σε κλίμα συγκίνησης η ορκωμοσία των αποφοιτησάντων του TEI Γρεβενών [video]
Με την παρουσία συγγενών και φίλων στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Γρεβενών και σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 49 αποφοιτησάντων σπουδαστών του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, το πρωί της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου 2014.

Παρόντες στην ορκωμοσία ήταν  η διοίκηση του Ιδρύματος, ο Νέος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος ως εκπρόσωπος του δήμου Γρεβενών, ο Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας – δημοτικός σύμβουλος – πρώην Αντιδήμαρχος  Γιάννης Νασίκας  ως εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης  του Δήμου Γρεβενών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο video wall του αμφιθεάτρου προβάλλονταν βίντεο το οποίο δημιούργησαν ο greveniotis.gr και το efly.com.gr  με αφορμή την ορκωμοσία των αποφοιτησάντων σπουδαστών, του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Γρεβενών, ώστε οι επισκέπτες μας να γνωρίσουν την μοναδική ομορφιά της περιοχής μας, αλλά και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει ο τόπος μας.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ