2014-11-20 23:26:04
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Στα τεράστια ψυχικά αποθέματα που φανέρωσαν οι παίκτες του στα κρίσιμα σημεία της συγκλονιστικής αναμέτρησης με τη Βαλένθια εστίαse ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, είχε μόνο καλά λόγια να πει για την αντίδραση των παικτών του, ειδικά από την στιγμή όπου βρέθηκαν στο -10:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη, γιατί ξέραμε πως η Βαλένθια θα έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά. Είχα πει και πριν από το παιχνίδι πως η Βαλένθια έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πως αδικείται από την πορεία της.

Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες για την νίκη, η οποία ήρθε με όχι τόσο καλή εμφάνιση. Δείξαμε χαρακτήρα και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Συνεχίζουμε και κοιτάμε το επόμενο ματς.

Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι. Οταν παίζεις στην έδρα σου και ξέρεις πως πρέπει να πάρεις το αποτέλεσμα, αυτό σου δημιουργεί μία έξτρα πίεση. Αυτή η πίεση σε αναγκάζει να κάνεις λάθη.

Κάναμε λάθη και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Για εμένα μετράει πως οι παίκτες έδειξαν ψυχικά αποθέματα, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πήραμε τη νίκη. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ