2014-11-21 08:46:52
Φωτογραφία για ΜΑΥΡΟΓΕΝΙΔΗΣ : ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Τη νίκη με 0-2 κόντρα στον Ατρόμητο εκτός έδρας, πήραν την Κυριακή οι Έφηβοι του Ολυμπιακού με τον προπονητή των ερυθρόλευκων, Δημήτρη Μαυρογενίδη, να μένει ικανοποιημένος.

Ο τεχνικός πιτσιρικάδων του Θρύλου μίλησε στον «Γαύρο» για την αναμέτρηση και αρχικά τόνισε:

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα σε μία εβδομάδα αρκετά περίεργη για εμάς. Αλλά τα παιδιά έδειξαν σθένος και αυταπάρνηση και έβγαλαν ορισμένες στιγμές μέσα στο παιχνίδι ωραία συνδυαστικά πράγματα. Έχουμε βέβαια να διορθώσουμε αρκετά πράγματα στη συνέχεια, αλλά ήταν πολύ καλό μάθημα για όλους μας ο χαρακτήρας που πρέπει να έχει η ομάδα και έδειξαν τα παιδιά ότι μπορούν ανταπεξέλθουν και να σταθούν σε αρκετά υψηλό επίπεδο».

Σε ερώτηση αν θεωρεί τη νίκη αυτήν ως... επαγγελματική νίκη, καθώς η ομάδα έκανε όσα έπρεπε για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών, σχολίασε ο Μαυρογενίδης: «Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν αρκετά δυνατός σε ένα δυναμικό παιχνίδι, σε έναν όμως τραγικό αγωνιστικό χώρο. Ο οποίος εμάς δεν μας βοηθάει καθόλου αλλά καταφέρουμε να προσαρμοστούμε σε αυτές τις συνθήκες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ