2014-11-21 10:45:22
Φωτογραφία για «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΗΡΘΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ»
Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους παραδέχτηκε ο Μασουακού, σε συνέντευξή του στον Ιταλικό Τύπο, που τόνισε παράλληλα, πως περνάει πολύ καλά στον Ολυμπιακό.

«Είναι όνοιρό μου να παίξω κόντρα στις μεγαλύτερες ομάδες τις Ευρώπης, όπως και να φορέσω την φανέλα τους».

Αυτό τόνισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού, που μίλησε στην Ιταλία για το ενδιαφέρον που έχει δείξει για αυτόν η Γιουβέντους.

Όπως τόνισε, μάλιστα... «Ο Πογκμπά είναι φίλος μου και μου έχει πει τα καλύτερα για το Ιταλικό πρωτάθλημα, είναι το... Εθνικό πάθος».

Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, αφού αποκάλυψε πως: «Ο ατζέντης μου έχει επαφές με αρκετά κλαμπ, ενώ με την Γιούβε ήρθαμε πολύ κοντά».

Παρόλα αυτά, όπως είπε χαρακτηριστικά «τώρα είμαι στον Ολυμπιακό, ένα πολύ μεγάλο σύλλογο, δουλεύω πολύ για να βελτιώνομαι και είμαι χαρούμενος εδώ. Στην Ελλάδα νιώθω σαν το σπίτι μου και οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί».

Κλείνοντας, ο Γάλλος αμυντικός εξέφρασε και τη αισιοδοξία του για μία πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δήλωσε πως: «Θέλω να περάσουμε, είχαμε πολύ καλή απόδοση κόντρα στην Γιουβέντους. και μπορεί να μην πήραμε το αποτέλεσμα στο Τορίνο, αλλά ακόμα έχουμε ελπίδες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ