2014-11-21 12:10:58
Φωτογραφία για Ν. ΒΟΥΤΣΗΣ: ΟΜΟΦΩΝΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΘΕΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ομόφωνος στο θέμα των εκλογών που έπρεπε να έχουν γίνει χθες δήλωσε ο Νίκος Βούτσης υπογραμμίζοντας ότι ο Γ. Σταθάκης προέβη σε διορθωτική δήλωση που δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρεξηγήσεων. Εκτίμησε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε έναν «αυτοκαταστροφικό δρόμο» και οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Κυβέρνηση και δανειστές έπεσαν σε όλες τις προβλέψεις έξω, με την εκχώρηση και της βιωσιμότητας του χρέους από την κυβέρνηση, κάτι απολύτως καταστροφικό, οι δανειστές δεν μπαίνουν καν στην κεντρική συζήτηση. Ο Νίκος Βούτσης εξήγησε ότι «χωρίς κόκκινες γραμμές οι πολιτικές εξελίξεις ραγδαίες γιατί χρειάζεται κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή που θα δείξει τα αποτελέσματα των εκλογών και ελπίζω να είναι προς την αναζήτηση εναλλακτικών πολιτικών».

Αναφορικά με την εκλογή προέδρου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «Εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξουν οι 180 σύμφωνα με το πολιτικό κλίμα που υπάρχει. Η πολιτική αριθμητική δεν βγαίνει με βάση το πολιτικό κλίμα που υπάρχει» εκτίμησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ». Αποσαφήνισε μάλιστα ότι «ενδεχομένως τα πάντα να χρησιμοποιηθούν κάτι που βέβαια, είναι απευκταίο».

Η κυβέρνηση είναι απόλυτα παγιδευμένη στις δικές της πολιτικές επιλογές η μόνη περίπτωση να εξασφάλιζε τους 180 βουλευτές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα ήταν ένα θετικό πολιτικό κλίμα που «θα επέτρεπε ένα πολύ αισιόδοξο αφήγημα από την πλευρά της κυβέρνησης, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ