2014-11-21 13:00:27
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ... ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ!
Πρώτος στόχος... επιτεύχθηκε για τον Ολυμπιακό, που εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Βαλένθια, κερδίζοντάς την στον πόντο στο ΣΕΦ, και... «κλείδωσαν» τη θέση τους στους «16».

Τώρα, θα επιχειρήσουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, εν όψει των σαφώς πιο δύσκολων αναμετρήσεων της δεύτερης φάσης. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του είναι μεν ικανοποιημένοι από την επίτευξη του πρωταρχικού στόχου τους, αλλά δεν μένουν εκεί. Γνωρίζουν πως υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα στη διοργάνωση και με το «έξι στα έξι» έχουν κάνει μόνο την αρχή. Με σκυμμένο κεφάλι και διάθεση για ακόμα περισσότερη δουλειά ελπίζουν σε ακόμα καλύτερες εμφανίσεις στο μέλλον, που θα τους εξασφαλίσουν -το Μάιο- μια θέση στο Final Four της Μαδρίτης.

Προέχει, βέβαια, το ελληνικό πρωτάθλημα και η δύσκολη εντός έδρας αποστολή τους με τον ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Κυριακής (23/11, 12.30) στο ΣΕΦ, για την 7η αγωνιστική της Basket League. Στο Λιμάνι ξέρουν πως περιθώριο για νέο στραβοπάτημα εντός των ελληνικών συνόρων δεν υπάρχει και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τη νίκη.

Δεδομένα εκτός θα είναι οι τραυματίες Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι, Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Κατσίβελης, που προς το παρόν απέχουν από το ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ