2014-11-21 13:25:59
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Σπάνιο σκουλήκι ζούσε σε εγκέφαλο άνδρα εδώ και… 4 χρόνια! [photos]
​Μπορεί να φαντάζει απίστευτο είναι όμως αλήθεια και μάλιστα υπάρχουν και φωτογραφίες Ένας 50χρονος, ο οποίος ζει στην Βρετανία τα τελευταία 4 χρόνια παραπονιόταν για έντονους πονοκεφάλους ενώ είχε και περίεργες μυρωδιές. Όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι πρόβλημα έχει.

Ο «υπεύθυνος» για τα σχέδια ανακαλύφθηκε όταν ο άνδρας υποβλήθηκε σε βιοψία σε νοσοκομείο στο Κέμπριτζ με τους γιατρούς να βγάζουν από τον εγκέφαλο του άνδρα ένα παράσιτο μήκους 10 εκατοστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λέγεται πως είναι ένα παράσιτο, το οποίο ταυτοποιήθηκε ως το Spirometra erinaceieuropaei, τρύπωνε ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου του 50χρονου άνδρα.

Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό στην Ευρώπη καθώς από το 1953 έχουν καταγραφεί μόνο 300 περιστατικά μόλυνσης από το αυτό το παράσιτο.

Ο 50χρονος πιστεύεται ότι απέκτησε το παράσιτο κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κίνα, όπου συνήθως εντοπίζεται το συγκεκριμένο είδος, μολονότι το πώς συνέβη αυτό παραμένει ακόμα άγνωστο.

Μέχρι να καταλήξουν οι γιατροί ο 50χρονος είχε υποβληθεί σε εξετάσεις για σύφιλη, AIDS και φυματίωση με τα αποτελέσματα να βγαίνουν πάντα αρνητικά. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ