2014-11-21 14:26:15
Φωτογραφία για Αποχαιρέτησε τους παίκτες ο Νταμπίζας: Τι είπε και προκάλεσε συγκίνηση;
Ο Νίκος Νταμπίζας παρευρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες κι είχε συνομιλία για λίγα λεπτά μαζί τους Αργότερα συνομίλησε με τον διάδοχο του, Λεωνίδα Βόκολο και τον ενημέρωσε για τις κινήσεις που είχε κάνει σε ό, τι αφορά τις μετεγγραφές...

Ο, μέχρι πρότινος, τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην πολύ καλή πορεία του Παναθηναϊκού, την περσινή αγωνιστική περίοδο η οποία συνοδεύτηκε με την είσοδο της ομάδας στα προκριματικά του Champions League και με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδα, με εμφατικό τρόπο.

Οι φετινές επιλογές του πρώην κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, της Λάρισας και της Νιουκάστλ δεν ήταν πολύ καλές και κατά ένα μέρος έφερε και την απομάκρυνση του από την θέση του τεχνικού διευθυντή στην «πράσινη» ΠΑΕ. Ο Νταμπίζας έδωσε το παρών στο «Απήλιον» στο Κορωπί όπου και μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους εξέφρασε την πίστη που έχει στις δυνατότητες τους.


«Θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Δέθηκα με την ομάδα. Περάσαμε δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες καταστάσεις. Θα είμαι πάντα δίπλα σας και πιστεύω πως μπορείτε να οδηγήσετε την ομάδα στην υλοποίηση των στόχων της. Μην ασχολείστε και μην δίνετε σημασία στα όσα λέγονται για το αν έκανα σωστά την δουλειά μου. Εμένα με ενδιαφέρει η άποψη όσων είναι μέσα στην ομάδα και όχι από έξω.

Να ξέρετε ότι πάντα προσπαθούσα να περάσω ότι ο καθένας μας είναι κάτω από το κλαμπ γιατί αυτό πιστεύω πως είναι το σωστό», ήταν τα λόγια του πρώην τεχνικού διευθυντή στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Από την πλευρά τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και αμέσως μετά έδωσε στον Λεωνίδα Βόκολο που έχει πάρει την θέση του, λεπτομερή αναφορά για όλες τις κινήσεις που είχε κάνει σε ό, τι αφορά τον μετεγγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ