2014-11-21 14:49:08
Φωτογραφία για ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1...Στο νοσοκομείο ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ γνωστός παρουσιαστής ειδήσεων! [photo]
Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πρόκειται για έναν συνάδελφο που γνωρίζω πολλά χρόνια. Έναν φίλο που εκτιμώ πολύ και μεγάλωσα μαζί του στο πεζοδρόμιο, όπως αντίστοιχα κι αυτός μαζί μου. Στα πρώτα χρόνια της δουλειάς. Όταν ακόμη τα δεδομένα ήταν πιο αγνά.

Πληροφορήθηκα λοιπόν χθες τυχαία ότι ο γνωστός δημοσιογράφος-παρουσιαστής μπήκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα με έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nassosblog ο παρουσιαστής είχε χρόνιο πρόβλημα με το στομάχι του. Όπως κι εγώ άλλωστε όπως και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Δεν είναι τυχαίο πώς οι γιατροί ονομάζουν τις στομαχικές παθήσεις ως «ασθένεια των δημοσιογράφων».

Το άγχος το στρες και η πίεση δημιουργεί πολλές παρενέργειες και χτυπάει στο συγκεκριμένο ζωτικό όργανο.

Oι γαστρεντερολόγοι τονίζουν ότι κάθε πόνος ή ενόχληση στο δεξί μέρος της κοιλιάς, στο σημείο κάτω από τα τελευταία πλευρά του θώρακα, δεν πρέπει να αγνοείται. Yπάρχει επίσης το ενδεχόμενο ο πόνος να εντοπίζεται στο δεξί μέρος της κοιλιάς και να «αντανακλάται» στην πλάτη ή στο στήθος. Φυσικά, κάθε ενόχληση στα σημεία αυτά δεν μπορεί να αποδοθεί αποκλειστικά σε πρόβλημα της χοληδόχου κύστης.


Ο λόγος για τον Δημήτρη Κοτταρίδη, ο οποίος εμφάνησε τα παραπάνω συμπτώματα ξαφνικά, λίγο βγει στον αέρα του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Πανικός επικράτησε για λίγο στο στούντιο και έτσι υποχρεώθηκε να μεταβεί αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Χθες ολοκληρώθηκε η λαπαροσκοπική επέμβαση στην οποία και υπεβλήθη ο συνάδελφος με ολική αφαίρεση της χοληδόχου κύστης.

Περαστικά Μητσάρα. Όλα καλά!!
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ήρθε η ώρα του Μαυροκεφαλίδη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ήρθε η ώρα του Μαυροκεφαλίδη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ