2014-11-21 15:10:28
Φωτογραφία για Αντικρουόμενες ψυχιατρικές γνωματεύσεις για τον δολοφόνο της Ναταλίας Βουτσινά!
Την προσεχή Δευτέρα συνεχίζεται στα δικαστήρια του Αιγίου, η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας της 43χρονης Ναταλίας Βουτσινά από 33χρονο Αλβανικής καταγωγής τον περασμένο Δεκέμβριο εντός του σπιτιού της στο Προάστειο Πατρών, που ξεκίνησε ουσιαστικά την 1η Νοεμβρίου μετά την διακοπή του Δικαστηρίου, για την εξέταση του από ψυχιάτρους.

Για τον ισχυρισμό του δράστη ότι πάσχει από σχιζοφρένεια, ο Καθηγητής ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Ιωάννης Νέστορος ο οποίος ορίστηκε ως πραγματογνώμονας, σύμφωνα με το patrastimes, κατέθεσε στην δικαστική αίθουσα ότι ο 33χρονος Αλβανός πάσχει από σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και δεν είχε επίγνωση των πράξεων του το μοιραίο πρωινό, γνώμη με την οποία συντάχθηκε και ο ψυχίατρος των φυλακών όπου είναι έγκλειστος ο κατηγορούμενος.

Αντίθετα ο ψυχίατρος και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, κατέθεσε πως ο δράστης πάσχει μεν από διαταραχή, όμως αυτή δεν εντοπίζεται όταν τέλεσε τον φόνο, οπότε είχε επίγνωση του άδικου της πράξης του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ