2014-11-21 16:29:14
Φωτογραφία για Ηλεία: Οδηγούνται στον Κορυδαλλό οι δράστες του κοσμηματοπωλείου
Στις φυλακές του Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο 34χρονος Αλβανός, που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μαζί με ακόμα έναν συνεργό του, στην Αθήνα, κατηγορούμενοι για την ληστεία στο κοσμηματοπωλείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Χθες το πρωί, οι δύο συλληφθέντες, ο 34χρονος και ο 40χρονος, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες ενώ στη συνέχεια, ο 40χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας και ο 34χρονος, μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί πως οι δύο δράστες, είχαν συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που είχε γίνει σε Γλυφάδα και Κερατσίνι Αττικής αντίστοιχα ενώ αναζητούνται ακόμα τρία μέλη της εγκληματικής ομάδας σε βάρος των οποίων είχε σχηματισθεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία κατά συναυτουργία, εμπρησμό, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και κλοπή. Τα μέλη της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας τον περασμένο Ιούνιο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία, αφαιρώντας κοσμήματα συνολικής αξίας 113 χιλ. ευρώ περίπου.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ