2014-11-21 18:45:03
Φωτογραφία για Ανείπωτη Τραγωδία: Δύο παιδιά κάηκαν, ενώ η μητέρα τους γεννούσε το αδελφάκι τους
Τραγωδία στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια, όπου... δύο μικρά παιδιά, ηλικίας 2 και 6 ετών κάηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου ζούσαν, ενώ η μητέρα τους κατευθυνόταν στο μαιευτήριο, για να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Περαστικός είδε τους καπνούς να βγαίνουν από το διαμέρισμα και ειδοποίησε την Πυροσβεστική, που κατάφερε να σβήσει τη φωτιά σε 20 λεπτά.

"Όταν έφτασε η Πυροσβεστική, ακούγονταν κραυγές και μία ανδρική φωνή να καλεί σε βοήθεια. Μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα και έβγαλαν τον άνδρα και στη συνέχεια, προσπαθούσαν να εντοπίσουν τα δύο παιδιά", δήλωσε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της περιοχής.

Τα δύο ανήλικα παιδάκια βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Οι τραυματιοφορείς προσπαθούσαν απεγνωσμένα να τα επεναφέρουν. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Τραγική ειρωνεία, την ίδια στιγμή, η μητέρα τους βρισκόταν στο μαιευτήριο, όπου λίγο νωρίτερα, έφερε στον κόσμο το αδελφάκι τους. Μερικές ώρες αργότερα, πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ