2014-11-21 19:57:05
Φωτογραφία για ΤΟΝ... ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΑΡΟΛ!
Μεγάλη μορφή στη Βόρεια Ιρλανδία ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος έχει βοηθήσει τα μέγιστα προκειμένου να τη δει στις πρώτες θέσεις του ομίλου για το EURO 2016, όμιλο στον οποίο μετέχει και η Εθνική Ελλάδας.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι το Νο.1 της εθνικής του ομάδας και επειδή έχει πολύ καλή απόδοση τώρα τελευταία, ο Άλαν Μάνους έχει... απογοητευτεί πως δεν θα μπορέσει να κερδίσει τη θέση του βασικού.

«Δεν ξέρω αν είμαι κοντά στο να πάρω τη φανέλα του βασικού από τον Ρόι. Νόμιζα ότι θα τα κατάφερνα στα τέλη της περασμένης σεζόν όταν ξεκίνησα το φιλικό με την Κύπρο. Ο Ρόι ήταν στον Ολυμπιακό τότε ως τρίτη επιλογή και ο κόουτς μου είπε να ξεκινήσω», ανέφερε ο Μάνους, που συνέχισε «Αλλά δεν αγωνίστηκα σε δύο φιλικά στη Νότια Αφρική και μετά το καλοκαίρι ο Ρόι πήγε στη Νοτς Κάουντι. Τα πηγαίνει πολύ καλά τόσο στην ομάδα του όσο και στην Εθνική και πιστεύω ότι δεν θα του άρεσε αν εγώ ή ο Μάικλ μακ Γκόβερν παίρναμε την ευκαιρία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι βρίσκομαι κοντά στο να πάρω τη θέση του βασικού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ