2014-11-21 20:24:42
Φωτογραφία για Αναβλήθηκε η νέα τηλεδιάσκεψη Αθήνας - Τρόικας
Κλιμακώνονται οι διαβουλεύσεις με την Τρόικα καθώς, αντί της αναμενόμενης για... απόψε τηλεδιάσκεψης με τους ελεγκτές, ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφωνική επικοινωνία με τους Πολ Τόμσεν και Τόμας Βίζερ, τους επικεφαλής δηλαδή των κλιμακίων, οι οποίοι ενημερώνουν ΔΝΤ και Eurogroup, αντίστοιχα.

Η κίνηση αυτή δείχνει τη διάθεση της ελληνικής πλευράς να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις με τους ελεγκτές, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να υπάρξει βούληση για ταχεία ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων.

Από την άλλη, η αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα τηλεδιάσκεψης είναι ενδεικτική του... ψυχροπολεμικού κλίματος και της αδιέξοδης, προς το παρόν, διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο πλευρών, οι οποίες διαφωνούν κάθετα στο ζήτημα του ύψους του δημοσιονομικού κενού για το 2015.

Η τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των δανειστών, καθώς φαίνεται, θα πραγματοποιηθεί σε κάποια προσεχή ημερομηνία. Αντ' αυτής, στο υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του κ. Χαρδούβελη με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, και με το σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ